Rólunk

  

Mi a BestDeal-nél nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási felületet hozzunk létre, amellyel Te, kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megtaláld, amit szeretnél.


Törekszünk a hulladékmentességre, öko termékek értékesítésére és a hazai kis vállalkozások termékeinek népszerűsítésére. Vannak saját termékeink és sok hazai partnerek árucikkei is a webshopon.

MIT KÍNÁLUNK?

Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételeket biztosítsuk. A BestDeal-nél vásárolt termékek 40%-a magyar kézműves termék melynek megvásárlásával támogatsz egy magyar kis vállalkozást. Amennyiben más terméket vásárolsz úgy is segítesz egy magyar vállalkozást, mivel mi is 100%-ban hazai cég vagyunk.

 

MIÉRT RENDELJ TŐLÜNK? 

 • Beszállítóink a legmegbízhatóbb partnerek 
 • Forgalmazunk kizárólag kézzel készült magyar termékeket,
 • Folyamatosan keressük az új magyar kézműves cégeket melyek termékeivel emelhetjük a weboldal színvonalát és a vásárlói elégedettséget, 
 • Fiatalos csapattal dolgozunk,
 • Akciózunk minden hónapban,
 • Igyekszünk zöld termékeket forgalmazni és minél kissebb ökológiai lábbal működni,
 • Támogatjuk a Gyermekétkeztetési Alapítványt és egyben segítünk még több adományt eljuttatni az éhező gyerekek számára.

 

A KEZDÉS

 Egy balul elsült új termék bevezetése kampány során arra a következtetésre jutottunk, hogy a Tahinit nem féláron a profit hajszolása árán fogjuk kivezetni a vállalkozásból hanem inkább jótékonysági úton a Gyermekétkezési Alapítvány számára továbbítjuk. Szándékosan látható az alapítvány összes elérhetősége akinek van valamilyen terméke melyet szeretne adomány útján eljuttatni az alapítványhoz az megtalálja az elérhetőségüket a lent látható képen. 

Vagy rajtunk keresztűl is elérheti őket: 

A +36 30 896 89 89 számon vagy a kapcsolat@zilizkft.com e-mail címen. 

Továbbiakban a rendeléssel vagy egyéb a termékekkel kapcsolatosan bármilyen kérdésed felmerül keress minket a fenn található elérhetőségek bármelyikén. 

  Keresd a BestDeal-t a Facebookon, kövesd és lájkold a honlap facebook oldalát, hogy az elsők közt szerezd meg az információkat az új termékekről, közelgő akciókról és nyereményjátékokról.

   

  Jó Vásárlást Kíván a